Eindejaarsfeest Formido

Eindejaarsfeest Formido met Sonny’s Inc., Edsilia Rombley en Xander de Buisonjé

Op 11 december 2015 speelde Sonny’s Inc. op het eindejaarsfeest van Formido, het bedrijf dat al 40 jaar bestaat genoot van een goede verzorgde avond in top eventlocatie Hart van Holland te Nijkerk.

De gasten genoten van een heerlijke maaltijd en werden daarna gedirigeerd naar de andere grote zaal van Hart van Holland waar Sonny’s Inc. XL stond opgesteld. We hadden een mooi muzikaal programma deze avond. We begonnen met easy- listening, jazz en latin, al snel schakelden we over op soul repertoire en kondigden we onze eerste gast “Edsilia Rombley” aan. In een rap tempo passeerden songs als: Get ready, Sweet Soul Music, Donna Summer medley en het songfestival lied “Hemel en Aarde” de revue. De zaal swingde er flink op los.

Na een korte break kwamen we terug en openden we met heftig dans repertoire met name de song “Fireball” van Pitbull ging erin als koek.  We werkten naar een mooi moment toe en kondigden onze tweede muzikale “Friend” aan. Met een groot entree kwam “Xander De Buisonjé” die een half uur durend concert weggaf met Sonny’s Inc.

De gasten genoten intens van de muzikale avond. Wij gingen voldaan huiswaarts met het gevoel van een bijzonder geslaagde avond waarbij alle elementen (locatie,ambiance,catering, enthousiast publiek en muziek) voor een goed feest bij elkaar kwamen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG