Edco bedrijfsevenement

15 januari EDCO viert feest bij PSV

 

EDCO swingt in PSV Lounge. Zaterdag 15 januari speelde Sonny’s Inc. in de trendy lounge van de PSV bussiness club.

Ter ere van het 25-jarig jubileum van de firma EdCo werd er in de lounge flink feestgevierd. Het evenement werd georganiseerd door Paula Snoeren die later op de avond ook een fantastisch optreden verzorgde.Als klap op de vuurpijl zong Paula samen met Sonny het nummer: “Relight my fire”. Ter afsluiting en als toegift zong Sonny op verzoek van Paula de rock ballad: ” I’m Ready”, één van de favoriete songs van de band.

EDCO Eindhoven B.V., in 1978 gestart als im- en exportbedrijf, heeft inmiddels wereldwijd een unieke plaats verworven als een internationaal opererende handelsonderneming. EDCO richt zich op een groot aantal doelgroepen, zoals grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, winkelketens, postorderbedrijven, groothandels en detailhandelsbedrijven.

Het assortiment bestaat uit meer dan 20.000 producten, waaronder huishoud, elektra, tuin, fiets, sport, seizoensartikelen, speelgoed, gereedschap, auto- en truckaccessoires en licentieartikelen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG