DISCOBAND SONNY'S INC.

DE ENTERTAINMENT BAND VAN NEDERLAND

Bent u op zoek naar een geschikte discoband voor uw disco 70's 80's Party?
 Zoek dan niet verder want bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring met het opluisteren en entertainen van grote gezelschappen en hebben ruime ervaring op discofeesten.

Ultiem discofeest met Sonny’s Inc

Wij brengen het feest der herkenning en wij switchen moeiteloos van de ene fantastisch discotune naar de andere denk aan Earth wind & Fire, Trammps, Tavares, Kool and The Gang, Michael Jackson, het is voor ons geen probleem.

Discosong Timemachine

De conservatorium geschoolde musici verstaan hun vak en weten als geen ander de juiste toon te zetten op elk feest. Onze referentielijst is indrukwekkend te noemen bekijkt u eens uitvoerig onze referentielijst om te zien wie u allen voorgingen. “We love to entertain you!” dat is onze slogan waar we voor de volle honderd procent achterstaan. Onlangs brachten wij onze eigen “Discoplaat” uit geheel in stijl en met retrolook. Kijkt u voor de aardigheid  naar onze videoclip

 

 

 

 

 

 

 

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG