Dinnershow Sonny’s Inc. in NBC groot succes

Dinnershow met culinair avontuur van Karl van Baggem

Na een lange tijd van voorbereiding was het op zaterdag 05 juni 2014 dan zover de eerste dinnershow van Sonny’s Inc Bigband was een feit. Wat een jaar geleden begon tijdens Lekker Laren als een idee van Justin van Hooijdonk (directeur NBC), Karl van Baggem (Ster restaurant De Hoefslag) en ik was waarheid geworden. We spraken af om het grootste en sterren dinnershow te organiseren met Sonny’s Inc. Bigband Live in het prachtige NBC congrescentrum te Nieuwegein. Het thema van de show was “Come fly with me”

De gasten werden in de foyer van harte welkom geheten alwaar Valentijn Hoogwerf piano speelde. Om 19.00 uur werden de gasten geplaceerd en kon de dinnershow beginnen met croonersongs doorspekt met showblokken waarin we ondersteund werden door dansers van NME onder leiding van Monira Mcintosch en de visuals van VJ Vince.

De gasten werden op culinair avontuur meegenomen door Patron cuisinier Karl van Baggem die maar liefst 5 gangen serveerde. De gasten genoten van de  buitengewone service en gastvrijheid van het voltallig personeel van NBC, men zorgde dat het de gasten aan niets ontbrak.
De show die de gasten voorgeschoteld kregen varieerde van Michael Jackson, Juan Luis Guerra, Earth Wind  & Fire, tot onze eigen Timemachine en nog meer latin geweld van de Bigband.

Leuk om te ervaren dat zelfs tijdens een dinnershow de gasten direct op de dansvloer stonden door de aanstekelijkheid van de swingende songs die we speelden .

De avond was een groot succes en de complimenten waren niet van de lucht, de gasten hadden een ontspannen avond. Speciale dank gaat uit naar Ivo van Leeuwen van NME, het was Ivo die de dinnershow strak regisseerde. Na afloop proostten Justin, Karl en ik op de geslaagde avond en wij stelden al vrij snel vast dat er een vervolg moest komen tegen de kerst. Houd de agenda dan ook in de gaten want…… We wil be back!!

Dinnershow Sonny's inc2Dinnershow Sonny's Inc. 3

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG