Decembermaand partymaand

Decembermaand partymaand

Door de grote drukte van de band en persoonlijke situaties is het de laatste tijd wat moeilijker geweest om verslag te doen van onze optredens. In de maand december mochten wij veel evenementen opluisteren, Sonny’s Inc. kan dan ook terug kijken op een zeer succesvol jaar.

In de maand december stonden we o.a. op de volgende feesten:

01 december, het bedrijfsfeest van Fa. Dorresteijn, dit bedrijf bestond vijf jaar en op de dag zelf werd het pand geopend met een superparty. Op 04 december speelden wij voor Ros mode in het nieuw geopende restaurant aan de Poel. Op 8 december speelden wij voor de La Promesse groep in de Fabrique te Maarssen.

Op 11 december speelde wij in de IJsselhallen te Zwolle voor Electrabel Nederland, één dik feest met afsluiter Jeroen van der Boom.

12 december speelden wij op het huwelijksfeest van Dorien en André Schrijvers het feest werd gehouden in de gerennoveerde Hooge Vuursche te Baarn. 13 december speelden wij op de superparty van de NS Spoorwegen, het feest werd gehouden in Utrecht in Club Monza.

14 december speelden wij in de Heerlickheid te Ermelo op een chique feest georganiseerd door Party People. 15 december speelden wij op het feest van Numerando, wij traden op met een aantal “Idols” van dit bedrijf in de prachtige studio Angel te Amsterdam.

20 december speelden wij op het eindejaarsfeest van de Fa. Inbo, het feest vond plaats in het eigen pand te Woudenberg.

21 december speelden in het Hof van Saksen op het feest van Door Training en Coaching, Harrie Slinger trad ook op als special guest.

22 december was het feest met de Classic Crooners in de buitenlucht midden in het centrum van Rotterdam in een mooie kerstsfeer brachten wij diverse Christmas songs

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG