Geslaagd event in de De Koperen Hoogte te Zwolle

Sonny’s Inc. en Niek Boes knallen op thema avond Flying Dutch

Op zaterdag 12 november 2016 speelde Sonny’s Inc. in de spraakmakende locatie De Koperen Hoogte, het was een initiatief van o.a. transporteur Verhoek Europe en andere ondernemers. Ruim 600 gasten uit de regio werden van harte welkom geheten in de geweldige ambiance van de Koperen Hoogte te Zwolle. De avond stond ook in het teken van de Goede Doelen, het thema van de avond was Flying Dutch.

Het was typisch een event waar overal over nagedacht was, alles tot in de puntjes verzorgd zo ook de fantastische verzorging van het entertainment. Bij binnenkomst over de rode loper kreeg iedereen een heerlijk glas champagne uitgereikt door charmante stewardessen. De gasten werden gedirigeerd naar de feestzaal die ook prachtig gedecoreerd was en volledig in thema. Niemand minder dan vriend en gewaardeerde collega Niek Boes startte zijn indrukwekkende en geweldige geluidenshow. Verkleed als KLM Captain nam hij de gasten mee in zijn avontuur…. wat is deze man toch goed. Motoren, auto’s, liftgeluiden en natuurlijk grote Boeings passeerden de revue.

De sfeer was direct gezet en zo leidde Niek Boes zijn show naar de song “Brand New Day” die direct overgepakt werd door Sonny’s Inc., het was party to the max in Zwolle. De hele avond werd er gefeest en uitbundig gedanst tot in de late uurtjes. De sets werden afgewisseld met DJ Valentine en wat genoten de gasten. Deze avond gaat bij ons in de boeken als super geslaagd.
Zwolle……. We love to entertain you!

Sonny’s Angels: Claudia Wagemakers en Mandy Huydts, na afloop van het optreden deden de voetjes wat pijn.
sonnys-angels-mandy-en-claudia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG