Cure for Cancer Gala 2015

Ruim € 800.000 voor prachtige stichting

Gisteravond mocht Sonny’s Inc. Bigband op het schitterende jaarlijkse gala van Cure for Cancer gala optreden. Mede door TSR (onze nieuwe licht- en geluidsbedrijf) en Bourgonje geluidstechniek werd het werkelijk een fantastische avond. We begonnen met een heerlijke croonerset met liedjes van het “Americain Songbook” en vrijwel direct stond de dansvloer vol!

De gasten werden gefêteerd op een bijzonder diner in de sfeervolle ambiance van Huis ter Duin. Op speciaal verzoek studeerden we YMCA in dat ondersteund werd door de showdansers van de bekende choreograaf Marc Forno, het dak ging eraf! Andere artiesten op het feest waren Lavinia Meijer, Nicolae Samu en als laatste verrassing mochten de gasten ook nog genieten van een optreden van Trijntje Oosterhuis.

Uiteraard was er een veiling voor deze prachtige stichting geleid door Veilinghuis Christie’s. Zeer hoogwaardige veilingkavels werden aangeboden.. Er werd in eerste instantie € 782.330,00 genoteerd. Een optreden van de band Sonny’s Inc. was het laatste veilingitem en bracht maar liefst € 20.000,00 op. Ik ben er nog beduusd van dat we stand naar ruim € 800.000,00 hebben kunnen brengen, fantastisch! Het geeft me een blij gevoel dat we zowel muzikaal als financieel zo een mooie bijdragen mochten leveren. Iedereen bedankt, we zijn weer een enorme ervaring rijker! Naomi en team hartelijk dank voor de produktie!

Wat is Cure for Cancer

Cure for Cancer is een gemeenschappelijk initiatief van het Academisch Medisch Centrum Amsterdam en Duke University Durham (USA) en zet zich in voor beter en meer onderzoek naar prostaat- en nierkanker. Onderzoek naar een betere, snellere diagnose en een effectieve behandeling is absoluut noodzakelijk. Maar hiervoor is steun nodig…Uw steun!

Cure for cancer Logo

 

 

 

Cure for cancer gala stuk Telegraaf

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG