Cure For Cancer Gala 2013

Totale opbrengst € 618.00,=

Op zaterdag 01 juni 2013 speelde Sonny’s Inc. evenals vorig jaar op het Cure For Cancer Gala. Het spraakmakende gala werd gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin

Cure for Cancer is een gemeenschappelijk initiatief van het Academisch Medisch Centrum Amsterdam en Duke University Durham (USA) en zet zich in voor beter en meer onderzoek naar prostaat- en nierkanker. Onderzoek naar een betere, snellere diagnose en een effectieve behandeling is absoluut noodzakelijk.

De veiling voor het Cure for Cancer Gala 2013 werd net als de vorige gala’s geheel belangenloos verzorgd door Veilinghuis Christie’s te Amsterdam. Veilingmeester van de avond was Jop Ubbens, de aimabele chairman van Christie’s Nederland. De avond was een groot succes er werd meer dan 600.000 euro opgehaald.

Sonny’s Inc. speelde easy-listening en crooner stukken tijdens het diner. Ruth Jacott trad op, Sandy Kandau met haar smaakvolle Liza Minelli act en Joe Cocker. De presentatie werd gedaan door Erik van Muiswinkel en Jack van Gelder Na het diner was het knallen met Sonny’s Inc. en het dak ging eraf! Het event was perfect georganiseerd door The Agency

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG