Culinair festival

Gooisch Tafelen

Op 4 september vond er een culinair festival plaats in Bussum, genaamd Gooisch Tafelen. Brasserie Muiden was van de partij, met een eigen tent die de sfeer van de Brasserie uitstraalde en niet te vergeten de heerlijke kookkunsten van de Brasserie. Eén ding moet gezegd worden de zeebaars filet was goddelijk !!!

Gooisch Tafelen

Ter afsluiting van het evenement speelde Sonny’s Inc. Om 17. 00 uur barstte het feest los. De Sonny’s Inc. ambassadeur uit Muiden, Camiel Meijer had er zin an. Camiel die zelf ook zingt werd wederom op het podium gevraagd om samen het lied: “Je hoeft niet naar huis vannacht te zingen” Het evenement werd tevens gekoppeld aan een goed doel.

Een gedeelte van de opbrengst werd gedoneerd aan Orange Babies met als ambassadrice Caroline Tensen die de gehele dag aanwezig was. Foto’s kunnen weldra in ons fotoalbum bekeken worden.

 

Gooisch Tafelengooisch3

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG