Event Oliemaatschappij met Sonny’s Inc.

Cruiseterminal Rotterdam

Op donderdag 15 november 2012 speelde Sonny’s Inc. in het grote evenementencomplex “De Cruiseterminal” van Rotterdam

Wij speelden voor een gerenommeerde grote oliemaatschappij. Het optreden had een zeer internationaal karakter en we speelden in een prachtige setting. Het was voor Sonny’s Inc. een hele uitdaging, vantevoren werd ons medegedeeld dat de gasten voor 80 procent uit mannen bestond dan is het in de regel moeilijker om het gezelschap aan het dansen te krijgen.De avond ging van start en mondjesmaat werd er gedanst, wij besloten e.e.a. toch over een andere boeg te gooien.

 

Op het moment dat we een latin liedje inzetten, (één merengue) stond de dansvloer vol. Dat was voor ons weer een bevestiging dat ons latinblok onmisbaar is op bedrijfsevenementen. Vaak zijn de vrolijke liedjes en het zeer swingende karakter ervan een uitnodiging om te gaan dansen, zeker op internationale evenementen. De avond was een succes en de gasten scandeerden “we want more”
OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG