COVERBAND LIMBURG

BENT U OP ZOEK NAAR EEN TOP COVERBAND IN LIMBURG

De band Sonny's Inc. staat garant voor een avond onvergetelijk entertainment! Of het nu gaat om een diner, congres, borrel of opening, huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest, publieksevenement of festival, bij Sonny's inc bent u aan het goede adres!

Bekend van het Preuvenemint van Maastricht

Kijkt u eens op onze website, wij worden door vele muziekkenners de top entertainmentband van Nederland genoemd.
Wij zijn gespecialiseerd in het entertainen van nationale en internationale event en festivals.

Sonny’s Inc. mocht vele Limburgse partijen, bedrijfsfeesten,congressen,huwelijksfeesten en festivals opluisteren. Zo stonden wij op 3X  op het Pruevenmint van Maastricht

Bent  u op zoek naar een spetterende en swingende coverband voor uw huwelijksfeest?

U bent bij ons aan het juiste adres. Wij maken de avond van u leven. Sonny’s Inc. blinkt uit in het contact maken met het publiek en het zeer gevarieerde repertoire. Wij laten uw gasten de hele avond swingen op ons disco/pop/latin/jazz en nederlandstalig repertoire. Bent u op zoek naar een super coverband voor uw bruiloft met musici die van uw bruiloftsfeest een onvergetelijke happening maakt? Bel entertainmentband Sonny’s Inc.!

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG