COVERBAND EINDHOVEN

COVERBAND SONNY'S INC. OP HET ULTIEME EINDHOVENSE FEEST

U zoekt een band die zodanig een party weet op te bouwen dat er nog lang over wordt nagepraat, een coverband waarvan de energie afspat als nooit tevoren gezien, een super coverband die een uitgebreid repertoire heeft en op de gasten kan inspelen ,een coverband die verder gaat waar anderen aan hun grenzen zitten.

Coverband Sonny’s Inc. op uw feest, bruiloft, festival of bedrijfsevenementen in Eindhoven

Wij bouwen onze avond langzaam of als u wilt knallend op, de mogelijkheden van Sonny’s Inc. zijn divers en de variatie zeer groot: van rustige luistermuziek tijdens diner tot spetterende show later op de avond. Wij gaan door tot het dak eraf gaat en de sfeer optimaal is om een blijvende herinnering voor onze klanten te waarborgen. Niet voor niets is onze slogan “We love to entertain you!”

Sonny’s Inc. coverband maakt van elk feest,bruiloft,festival, evenement of congres een swingend spektakel! Van kleine unplugged tot 17-koppige bigband.

 

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG