Coverband Amsterdam voor bedrijfsevenement of bruiloft

Zoekt u een coverband met een top sound met een zeer uitgebreid repertoire en de garantie dat uw partij, feest,bruiloft, bedrijfsevenement of festival een muzikaal succes wordt in Amsterdam.?
Neemt u dan even de tijd om de website van coverband Sonny’s Inc te bekijken en laat u verrassen door de diverse muziekstijlen die de band aanbiedt, Disco, latin,jazz,soul Nederlandstalig

Sonny’s Inc. Dé coverband van Amsterdam op uw bedrijfsevenement

Sonny’s Inc. heeft ook op diverse grote podia gestaan als Paradiso, de Arena,de Heeren van Aemstel, Carré, de Heineken Music Hall, de Rai.

Vele spraakmakende bedrijfsevenementen hebben wij tot een succes mogen brengen.
De band speelde onder andere voor 12.000 medewerkers in een plenaire ruimte voor de KPN in het voorprogramma van Marco Borsato.
Sonny’s Inc. is een band die telkens weer de juiste snaar weet te raken. De topformatie speelt door heel Nederland en is veel gevraagd in Amsterdam, bent u op zoek naar een top coverband met swingende covers en ander leuk repertoire voor uw bedrijfsevenement, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Eén van de toplocaties van Sonny’s Inc. Heinken Music Hall
De favoriete locatie van Sonny’s Inc. is Heineken Music Hall in Amsterdam, wij mochten diverse exclusieve parties opluisteren in dezez bijzondere locatie
Sonny’s Inc. is een Party, Live & Coverband is de juiste band voor uw bedrijfsevenement in Amsterdam
Wilt u Sonny’s Inc live zien optreden!
ga naar onze agenda voor de openbare concerten

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG