SPANT!

DE ENTERTAINMENT BAND VAN NEDERLAND

Spant! (vroeger 't Spant geheten) is een theater en sinds 1996 tevens congrescentrum in de Noord-Hollandse plaats Bussum. Het gebouw is gelegen aan de Dr. A. Kuyperlaan 3. De zaal heeft een capaciteit van 800 personen.

Spant centrum voor congressen en events

Wie Spant congrescentrum in het hart van Nederland betreedt, ervaart de inspiratie van de theatersfeer.
Spant Congrescentrum vormt daarmee het ideale decor voor congressen, evenementen, symposia, vergaderingen,
personeelsfeesten, afscheidsrecepties en arrangementen.

De perfecte locatie voor elk event

Spant Congrescentrum beschikt over mooie ruimtes voor het organiseren van jouw event. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Daarnaast bieden we volledige ondersteuning op elk gebied en zorgen we dat jouw event aan niets ontbreekt.

Design, interieur en bloeddecoratie

In Spant Congrescentrum is aandacht voor elk detail. Ook voor de aankleding van onze ruimtes. Van de design zitmeubelen tot de dagverse bloemdecoraties: wat in huis is, is tot in de puntjes verzorgd.

Centraal gelegen Midden Nederland

Spant Congrescentrum ligt in het hart van Nederland, middenin het Gooi. Onze locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig.

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG