Cd voor Orange babies

Sonny’s Inc. wishes you an Orange Christmas

 

In het kader van de kerstgedachte heeft Sonny’s Inc. zich dit jaar ingezet om de zeer belangrijke organisatie Orange Babies een flink bedrag te doneren. Initiatiefnemer Camiel Meijer: eigenaar Brasserie Muiden en ambassadeur van Sonny’s Inc. bedacht het lumineuze idee om een mini kerst CD op de markt te brengen.

Wij kunnen met trots vertellen dat het een leuk mini-album is geworden met een aantal eigentijdse bewerkingen van de talentvolle producer Jan-Peter STRÄTER. Veel bedrijven die de organisatie Orange Babies en Sonny’s Inc. een warm hart toe dragen hebben enthousiast gereageerd en hebben gul gedoneerd.

Wat is Orange Babies eigenlijk ?

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV en hun baby’s in Afrika te helpen. Voor € 5,- kan een vrouw in de laatste maand van haar zwangerschap medicijnen krijgen. Hierdoor vermindert de kans dat het kind ook besmet raakt tot 50%.

Het primaire doel van de organisatie is dan ook geld in te zamelen voor medicijnen, zodat moeders met HIV gezonde baby’s kunnen krijgen.

Orange Babies is zich als kleine organisatie terdege bewust van de immense omvang van de AIDS-problematiek. Echter: afwachten is geen optie.

Voor slechts € 5,- sponsort u Orange Babies en ontvangt u dit unieke mini-album. De CD’s kunnen besteld worden bij de Brasserie Muiden of bij Sonny’s Inc. Meer doen voor Orange Babies kan altijd. U kunt het geld overmaken op 37.22.38.726 t.n.v. Brasserie Muiden BV o.v.v. Orange Babies met vermelding van uw adres. Kijk voor meer informatie op www.orangebabies.nl.

In een later stadium zullen wij bekend maken wat wij middels deze aktie aan Orange Babies, mede namens u, kunnen doneren.

 

13 december zal het eerste exemplaar aan Caroline Tensen in de Brasserie Muiden worden uitgereikt. Wat is het toch prachtig om middels muziek de mensheid te dienen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG