Camping “It Soal”

Camping “It Soal” feest met Sonny’s Inc.

Op 20 juni 2009 speelde Sonny’s Inc. op het camping terrein van Camping “it Soal” te Workum.

Op deze camping waar erg leuke vakantiehuisjes te huur zijn met aanlegmogelijkheden voor plezierbootjes was een grote tent neergezet voor Harry en Jolanda Regelink die reeds 25 jaar getrouwd waren. Alle gasten waren in het wit uitgedost en het was de hele avond feest.

Wij stonden met de grote bezetting en speelden voor het eerst met een vrouwelijke saxofoniste, Tini Thomson genaamd. De extra uitbreiding met Tini was werkelijk geweldig. Tezamen met Arjan Muusz en Cees Trappenburg kon je spreken van een super strakke sectie.

Leuk detail is ook dat deze sectie menigmaal bij Alain Clark te horen is. Verder hadden wij Dwight Muskita op percussie en waren Sonny’s Angels ook van de partij. Tijdens de feestavond was er ook een optreden van Monique Smit en was het de bedoeling dat Danny Christiaan nog een optreden van een half uur zou geven, Danny moest echter verstek laten gaan doordat hij op het terrein ziek werd. Uiteraard werd het optreden opgevangen door Sonny’s Inc. en genoten de mensen van een swingende avond. Het was geweldig !

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG