Bruiloftsfeest in ’t Twiskerslot

Huwelijksfeest Carien en Remco

Op zaterdag 12 september speelde Sonny’s Inc. voor het enthousiaste stel Carien en Remco. Het feest werd gehouden in ’t Twiskerslot in Twisk.

Wij kenden de locatie niet maar wat was het leuk. Het slot ligt heel pittoresk en een leuk detail is dat het slot het voormalige huisadres was van Wibi Soerjadi. Vanaf het eerste moment was het swingen en het werd een gigantische party.

Bijzonder leuk compliment ook van Remco de bruidegom die ons vertelde dat hij ons al een paar jaar volgt en dat het volgens zijn zeggen, iedere keer weer raak is. Hij vroeg was is het geheim van Sonny’s Inc.? Eigenlijk is het heel makkelijk, wat belangrijk is dat je elk partij feest of evenement als iets speciaals moet beschouwen en dat je een feestavond muzikaal passioneel tegemoet moet gaan.

Wij zien het elke keer weer als een uitdaging om een partij of event te doen slagen. Tezamen met een goede conditie en een leuk publiek is succes verzekerd. Carien en Remco wij wensen jullie veel geluk toe !

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG