BRUILOFT MUZIEK SONNY'S INC.

DE ENTERTAINMENT BAND VAN NEDERLAND

Zoekt je goede bruiloft muziek op jouw bruiloft met het feest der herkenning? Live muziek op jouw bruiloft met goede entertainers is zeer belangrijk.

Muziek op uw huwelijksfeest met het feest der herkenning

Het zijn de elementen die het langst herinnert worden. Probeer eens je laatste feest te herinneren. Was het 6 maanden geleden? Een jaar? Weet je nog wat je gegeten hebt of hoe geweldig de bloemen waren? Waarschijnlijk niet, maar de herinnering die blijft bestaan is of je het naar je zin hebt gehad? Of je de hele avond gedanst hebt? Of de live-muziek goed was?

Wij staan garant voor een topavond

Over het algemeen blijft de muziek je het meeste bij. Live entertainment laat als het goed is een onvergetelijke indruk achter!
De muziek die wij spelen op jouw bruiloft is zeer divers, wedden dat niemand stil kan staan? Of het nu latin, disco,dance,soul,jazz of pop is wij staan garant voor een top feestavond

Huwelijk Ekema Westrate

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG