Licht

Licht en lichtontwerp

Het is belangrijk dat een lichtontwerp deel uitmaakt van de show. Het streven is dan ook altijd niet alleen mooie plaatjes te maken, maar ook daadwerkelijk iets toe te voegen met licht. Het licht kan tijdens een optreden voortdurend veranderen, zonder dat we dat in de gaten hebben, maar wel degelijk iets toevoegen aan de show van Sonny’s Inc.

Conventioneel licht en computer gestuurd licht

Tim Sonny's Inc. techniekDe technici van Sonny’s inc. zijn gespecialiseerd in het maken van lichtontwerpen voor uw evenement en/of show. Een lichtplan bestaat uit conventioneel licht en computer gestuurd licht. Een lichtplan gemaakt met conventioneel licht bestaat meestal uit 3 tot 5 basiskleuren, Naast de basiskleuren worden een aantal invulkleuren gebruikt om het beeld optisch en dynamisch te krijgen.

 

Kleurenspektakel

Licht Sonny's Inc.Computer gestuurd licht (moving heads) geeft u bijna onbeperkte mogelijkheden, de keuze van kleuren is eindeloos, de spot is op afstand te positioneren via een lichtregeltafel. Het gebruik van effecten zoals gobo’s (mal om bijvoorbeeld logo’s en aparte figuren te projecteren) geven een extra dimensie aan het lichtplaatje, de creatieve combinatie van conventioneel licht met computer gestuurd licht geeft een verbluffend resultaat.

Licht bepaalt het welslagen van uw evenement

Een goed lichtontwerp bij een evenement of programma is één van de cruciale factoren voor het doen welslagen van uw feest of evenement. Het streven van onze lichttechnici is dan ook om zo veel mogelijk aandacht te hebben voor de omgeving en de situatie die op het podium gecreëerd wordt, zij zijn constant op zoek naar de juiste balans en dit te vertalen in een prachtig schouwspel. Met de juiste kleuren kun je toveren, creëren, sferen maken en emoties opwekken zonder licht is er geen magie.

Licht Sonny's Inc.

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG