Geluidssystemen

Sonny's inc. adviesWij adviseren u graag over geluid in vrijwel alle locaties in Nederland. Wij dragen zorg voor kwalitatieve geluidsontwerpen altijd gebruikmakend van top kwaliteits merken.

Service en support

Zelfs het grootste audio-systeem zal niet aan uw wensen voldoen zonder goede service en support. Sonny’s Inc. heeft jarenlange ervaring en zo weten wij het beste resultaat te halen in moeilijke omgevingen of locaties door gebruik te maken van de laatse technieken en goed samengevoegde materialen.

Standaard geluidssysteem

PAset 250personen

Standaard gebruiken wij 3x 8”, 6,5” Topkast (T8) met 1x dubbel 18” baskast (S30n) per kant. De standard geluidsset is toereikend vooreen zaal van ± 250 mensen.
Wel moet er rekening worden gehouden met de grootte.1 kant beslaat een ruimte van circa 60cm breed en 80 cm diep en een hoogte van 2 meter 90.

 

Middelgrote evenementen

PAset 500personen

Indien u een gasten aantal van boven de 250 mensen verwacht adviseren wij u graag gebruik te maken van een grotere geluidsset. Die ruimtes tot 500 man aan kan.

1 kant beslaat een ruimte van ca 2 meter breed , 80 cm diep en 3 meter 50 hoog.

 

                       

Grote evenementen

bigPAVoor de grote evenementen gebruiken wij het onderstaande systeem op grotere schaal, aangevuld met de 12” 2x 6,5” topkasten (T12).
Dit is een systeem wat ruim 3000 mensen bereikt en een subliem geluid afgeeft.
De configuratie van het systeem word speciaal op de locatie aangepast.
Een belangrijk aandachtspunt is wel dat wij een ruimte nodig hebben (naast het

podium) van 3 meter breed, 2.40 meter diep en 7 meter hoog.
Indien de locatie de mogelijkheid heeft om het systeem te “vliegen” (aan het plafond hangen door middel van takels) geniet dat de voorkeur. Eventueel is het mogelijk een systeem te leveren waardoor de speakers eveneens kunnen worden opgehangen.

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG