P.A. (geluidsversterking)

Geluid

Voor het standaard zaalgeluid maken we gebruik van een ‘L Accoustics Kara gestackte geluidset (3x Kara, 2x SB18), voor een publiek van 100 tot 500 man. Bij een kleiner publiek maken we gebruik van een SB18-X12 geluidset, bij grotere gezelschappen wordt een grotere Karaset ingezet, gestacked of gevlogen, vooraf in overleg.

Inprik/ Festival set-up

Indien er ingeprikt wordt hanteren we de volgende voorwaarden: Minimaal L’acoustics, Martin, Adamson, Meyer, D&B, Clair Brothers of vergelijkbaar. Onze technicus moet controle hebben over de systeem EQ, uiteraard in overleg met de dienstdoende Systeemtechnicus.
Op de FoH positie minimaal 105DbA en 120 DbC zonder vervorming haalbaar.
Wij draaien op 103DbA LEQ 15 min tenzij van te voren schriftelijk andere overeen gekomen. Beperkende vergunningen etc moeten dan ook van tevoren schriftelijk overeen worden gekomen, dus nooit op de showdatum zelf.
FoH mag niet meer dan 20 meter van het podium verwijderd zijn, niet onder het balkon en op hetzelfde niveau als het publiek.

Op FoH hebben we minimaal 3x2m aan ruimte nodig voor onze eigen FoH set-up. Van podium naar Foh hebben wij één werkende, geteste Cat5e of hoger kabel nodig voor ons mixsysteem. Deze kabel mag niet langer zijn dan 100m

Stagehands: Wij vragen minimaal 4 sterkte, nuchtere stage-hands die ons kunnen helpen met Load-in/out en op en afbouw.

Technicus Mike Sonny's Inc.

Mengtafel

We maken gebruik van een Allen & Heath D-Live C-3500 mixer icm een CMD48 mixrack.

Microfoons

We maken gebruik van onze eigen microfoon set

 


BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG