Bank 100 jaar top organisatie La Promesse

Jubileum Bank groot succes

Op 24 mei 2014 speelde Sonny’s Inc. op het 100 jarig Jubileum van een bekende bank. Deze bank is een Nederlandse bank opgericht in 1914. Kerntaak is om tegen lage tarieven krediet te verstrekken aan of onder garantie van Nederlandse overheden. Wat een wereldfeest was het. In de grotten van de Caverne Geulhem te Berg en Terblijt werden de gasten ontvangen en kon men plaatsnemen aan de prachtig gedekte tafels.

Op het podium speelde Sonny’s Inc. in eerste instantie unplugged en zo brachtten wij lekker easy-listening songs tijdens het diner en genoten wij van de geweldige akoestiek in de grotten. Na het diner gingen de tafels aan de kant  en werd het een feest wat zijn weerga niet kende. Heerlijk was het om al die feestgangers uit de bol te zien gaan. Organisator Marcel Bontebal van La Promesse was zeer content, een tevreden opdrachtgever is per slot van rekening de mooiste beloning. Hulde ook aan La Promesse voor de organisatie en de goede verzorging.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG