BESTE COVERBAND 2015.

DE ENTERTAINMENT BAND VAN NEDERLAND

Coverband Sonny’s Inc. is, in het oordeel van velen die de band zagen en meemaakten, dé coverband die "het dak eraf!” speelt, die voor onvergetelijke momenten zorgt. En van elk feest of van ieder ‘event’ een onvergetelijke happening maakt! Het is niet voor niets dat de band verschillende keren door de professionele branche uitgeroepen is als dé beste coverband van Nederland

Coverband Sonny’s Inc. heeft een breed repertoire met verschillende muziekstijlen.

Zo kan een avond beginnen met stijlvol jazzy repertoire, denk daarbij aan Michael Bublé, Frank Sinatra, Tom Jones. Later op de avond kan de band het dak eraf spelen met repertoire van Earth wind & Fire, Kool & the Gang ,Tavares, Tramps en hedendaagse dance klappers. Bovendien heeft Sonny’s Inc. ook een uitgebreid latin repertoire, bij internationale events komt dit zeer tot zijn recht.

Coverband huwelijksfeest

Bent  u op zoek naar een spetterende en swingende coverband voor uw huwelijksfeest?
U bent bij ons aan het juiste adres. Wij maken de avond van u leven. Sonny’s Inc blinkt uit in het contact maken met het publiek en het zeer gevarieerde repertoire. Wij laten uw gasten de hele avond swingen op ons disco/pop/latin/jazz en nederlandstalig repertoire.

Live muziek personeelsfeest

Wij zijn gespecialiseerd in het entertainen van internationale gezelschappen. Bekijk de website van Sonny’s Inc  en laat u inspireren. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken om van uw personeelsfeest een ware happening te maken waarbij live muziek en gezelligheid centraal staat. We love to entertain you!

Galaband

Sonny’s Inc. Galaband is de ultieme band voor uw gala, reeds vele gala’s mochten wij in het verleden opluisteren, Tijdens het diner spelen wij de oude klassieke croonersongs van oa Frank Sinatra, Nat King Cole en andere Crooners. Na het diner swingen wij met bekende Discoclassics, pop, soul en latin songs. Vele officiële evenementen staan op onze referentielijst. Het Koninklijk huwelijksfeest van Prins Maurits en Marilène  beschouwen wij als een van onze belangrijkste referenties. Sonny’s Inc. staat garant voor het welslagen van uw Gala. Niet voor niets worden wij in de eventbranche de Partyband van Nederland genoemd.

Coverband publieksevenement

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG