Bennebroekse Feestweek

Feestweek Bennebroek groot succes

HET WAS WEER FANTASTISCH! OP NAAR 2005! Omdat onze prachtige gemeente Bennebroek in 2003 350 jaar bestond, vonden er gedurende het jaar vele festiviteiten plaats. Voor iedereen viel er veel te genieten, te zien en te doen.

Het was dan ook een jubileumjaar waar iedereen met plezier op kan terug kijken. Vooral het enorme succes van de eerste echte feestweek heeft bewezen dat er behoefte is aan een jaarlijks terugkerend evenement.

For Finance heeft zich, als één van de hoofdsponsors van vorig jaar, dan ook gedurende het afgelopen jaar achter de schermen bezig gehouden met het onderzoeken en initiëren van een nieuwe feestweek in 2004.

Inmiddels heeft de dit jaar opgerichte “Stichting Festiviteiten Bennebroek” dus ook in 2004 een spetterende feestweek georganiseerd. Gezien het late tijdstip waarop wij moesten beslissen over het wel of niet door laten gaan van de feestweek, was het werkelijk een behoorlijke klus om het inmiddelsbekende programma inclusief wereldtoppers en topbands te kunnen contracteren.

Onze enorme motivatie en besef dat het continueren van een jaarlijks terugkerend evenement mede af zou hangen van een spectaculaire voortzetting in 2004, heeft samen met de grote kwaliteit van ons Boekingskantoor “The Promotion Factory” voor een topprogramma gezorgd.

Zo was er weer voor ieder wat wils! Het was toch geweldig om te genieten van The Trammps,The Gibson Brothers, Xander de Buisonjé, Sjon en Esther, Sing and Swing, Bas en Joël, Andere Hazes, Ramon Beense en de geweldige partybands The Boston Tea Party en Sonny’s Inc. Daarnaast lieten DJ Bob en DJ Ricardo de menigte met tophits uit het heden en verleden uit haar dak gaan.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG