BEDRIJFSEVENEMENTEN IN HILVERSUM

VIER HET FEEST MET SONNY'S INC.

Bent u op zoek naar heerlijke muziek op uw bedrijfsevenement? Sonny’s Inc. zorgt voor de gepaste muziek op uw feest, borrel, event of jubileum. Van stijlvolle jazz muziek tot hedendaagse swingende muziek en danceclassics.

Sonny’s Inc. Dé Party, Live & Coverband op uw bedrijfsevenement in Hilversum

Zoekt u Party & Live Coverband met eigen sound die kan komen spelen op uw Bedrijfsevenement in Hilversum?
Sonny’s Inc. is de band met grote populariteit in ’t Gooi en Omstreken, de musici hebben grote ervaring in het opluisteren van de meest uiteenlopende evenementen.

Sonny’s Inc. is gevestigd in Laren en speelt door heel Nederland, zij zijn publiekelijk veel te zien in Gooiland Hilversum.

Zeer divers repertoire met feest der herkenning

Het dak eraf is ons motto. Wij bestaan al meer dan 20 jaar en wij zijn professionals op het gebied van live entertainment. Ons repertoire is zeer divers en wij spelen verschillende stijlen met altijd weer het feest der herkenning en gezelligheid.

Swingende muziek van jaren 70/80 tot heden

Sonny’s Inc. staat tevens bekend om de enorme swingende muziek, de dansvloer is dan ook altijd gevuld , wij nemen u mee naar de 70s en 80s of hedendaagse muziek en laten u lekker swingen op latin klanken of meezingen met Nederlandse knallers. Een avond met Sonny’s Inc. is er een om nooit meer te vergeten.

Sonny’s Inc. is een Entertainmentband met eigen sound de stijlen die ze spelen  zijn: latin, pop, disco, dance, soul, funk, r&b, jazz. Zij maken van elk event in Hilversum een succes.
Wilt u Sonny’s Inc live zien optreden!

Tot ziens op uw bedrijfsevenement in Hilversum!

Bel voor uw bedrijfsevenement in Hilversum Sonny’s Inc.!

Ons telefoonnr. is: 035 – 5382811

Wilt u gebeld worden?

Vul uw volledige telefoonnummer in en klik op de knop. U wordt binnen 24 uur door ons teruggebeld.

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG