Batavus evenement voor al haar dealers in heel Belgie en Nederland

Batavus

Op 12 maart 2007 organiseerde Batavus een evenement voor al haar dealers in heel Belgie en Nederland. Het evenement gold als incentive voor het behalen van de gestelde targets over 2006. Het evenement werd gehouden in de: “Van Nelle fabriek” te Rotterdam.

Ruim 1100 gasten waren op de avond aanwezig om te genieten van een geweldige show en het mooie entertainment. De avond was strak geregisseerd en Sonny’s Inc. liep als een rode draad door de avond heen. Zo waren wij onderdeel van een spectaculaire openingsshow met de percussieband: “Percossa”, prachtig dansballet en begeleidden wij de openings song van Big, Black en Beautifull die voor deze gelegenheid de song: “Work that body” van Diana Ross brachten.

Al snel werden de buffetten geopend en entertainden wij de zaal met easy-listening songs van Frank Sinatra tot George Benson. Na de smakelijke maaltijd was het swingen met Sonny’s Inc. en Big Black and Beautifull. De gasten genoten van het muzikale vuurwerk.

Als extra verrassing kondigde ik Bastiaan Ragas aan. Onder begeleiding van Sonny’s Inc. zong hij de songs: “Let me entertain you,I’m still standing en Mister Bojangles”

Als klap op de vuurpijl kwam Trijntje Oosterhuis het podium op om een klein optreden te geven met als finalelied: “De Zee” waar een speciale tekst op was gemaakt. Uiteindelijk stonden alle artiesten op het podium om dit lied gezamenlijk te zingen. Dit leverde een zeer memorabel moment op. Het Batavus evenement was georganiseerd en geregisseerd door organisatiebureau Floor2Floor

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG