Artikel in Laardel Bel traditionele openlucht concert Brink in Laren

Artikel in Laardel Bel Sonny’s Inc.

Sonny’s Inc. brengt op 16 augustus weer een spectaculaire show. (Foto: Kevin Verkruijssen.

LAREN – Het inmiddels traditionele openlucht concert van Sonny’s Inc. wordt op 16 augustus alweer voor de derde maal georganiseerd op de sfeervolle Brink in Laren. ‘Ik kijk er enorm naar uit’, aldus Sonny Hoogwerf, zanger en leider van de band.

‘Eén maal per jaar mogen wij een van de meest sfeervolle plekjes van ons land omtoveren tot een feeëriek bos waar ik jong en oud mag vermaken met een diversiteit aan muziekstijlen.’ ‘Ook dit jaar pakken we weer flink uit met de grootste formatie en maar liefst drie Angels.

Dit jaar zult u verrast worden door onze percussionist die menig latin lover doet swingen. Tezamen met een spectaculair lichtplan en ondersteuning van onze DJ/VJ zullen wij het publiek een onvergetelijke swingavond bezorgen’, aldus Sonny. ‘Het feit dat ik vanaf de eerste zonnestralen in het dorp wordt aangesproken wanneer het spektakel weer plaatsvindt, doet voor mij de zon schijnen en dat maakt de wereld een beetje mooier.

Dat laatste is het afgelopen jaar een enorme inspiratiebron geweest en heeft dan ook gezorgd voor de titel van onze nieuwe single: ‘De wereld is zo mooi’. Dit nummer wordt op 16 augustus voor het eerst aan het grote publiek gepresenteerd. Bovendien wordt er op de Brink een videoclip opgenomen waarbij de entourage van de prachtige Brink samen met het uitbundige publiek zal zorgen voor een bijzondere setting. De single is nu alvast te downloaden op https://www.sonnysinc.nl. Start concert 20.30 uur. Iedereen is welkom vanaf 18.00 uur. Toegang gratis.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG