DOMINIQUE VAN SON

BACKING VOCALS/DANSERES

Studeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts waar zij in 2012 afstudeerde als allround musical artiest. Zij volgde cursussen aan The Guildford School of Acting in Londen. Dominique is werkzaam als docent zang-dans en musical voor jong en oud.

Dutch Academy of Performing Arts

Ook staat zij nog regelmatig in diverse dinnershows als zowel danseres als zangeres.

Musicals,tv en choreografie

Als backing vocal is zij regelmatig te zien geweest bij o.a. de AVRO Musical Sing-a-long o.l.v. Ivo van Leeuwen en Maurice Luttikhuis. Ook heeft zij studio opnames gemaakt voor L.A. the Voices. Zij was regelmatig op tv te zien als vaste backing vocal bij de TV shows van Paul de Leeuw.
Na haar afstuderen heeft zij in verschillende parkshows de hoofdrol mogen vertolken waarvoor zij tweemaal de award voor beste parkshow van Europa in ontvangst heeft mogen nemen. Zij was te zien in de Live shows van Sesamstraat als presentatrice en zangeres/danseres. Tevens had zij hiervoor de choreografie en regie in handen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG