TIMEMACHINE


Let the TIMEMACHINE take you back!

Keer terug naar de jaren ’70 met TIMEMACHINE van de bekende entertainmentband Sonny’s Inc. Een song die als een welkome parasiet zijn tent tussen je oren opslaat en je lijf tot swingen dwingt. Compleet met videoclip is deze muzikale retro dope klaar om landelijk te worden gelegaliseerd. Spread the love, brother!

TIMEMACHINE is een product van de breinen van de band’s drummer Ramon Braumuller en Tom Sijmons, beide van beeld- en geluidstudio Visual Noise. Zij groeiden, net als leadzanger Sonny Hoogwerf en de overige beroepsmuzikanten, op in een tijd dat seks safe was, motorfietsen gevaarlijk en ritmes groovy. Met aanstekelijke melodielijnen, wellustige backing vocals, pompende bassen, funky gitaren en strakke blazers brengen zij de ‘seventies’ weer tot leven.

Tegelijk met de single lanceert Sonny’s Inc. een videoclip die de liefde voor dit tijdvak op besmettelijke wijze verbeeldt. Ook hierbij tekende Visual Noise voor de productie. In het sfeervolle Utrechtse CitySense zien we naast de band ook de dansers van de NME Foundation en de streetdancegroep Militia. Ook trouwe fans van de band kregen een rolletje toebedeeld. De choreografie werd verzorgd door Monira McIntosch.

Genoeg geschreven. Wij nodigen je van harte uit de video te bekijken. Volg de twee dames naar de tijdmachine voor een bezoek aan één van de mooiste perioden uit de muziekgeschiedenis. Go disco!

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG