SOPHISTICATED


Sophisticated

Na maanden lang werken was het vanmorgen eindelijk zover, de bel ging in alle vroegte en er werd tot volle verrassing een pallet met CD’s van het nieuwe album “Sophisticated” afgeleverd.

Wij hebben ons deze keer niet laten leiden door commercie maar nummers opgenomen waar we echt iets mee hebben. Juweeltjes in de popmuziek, uiteraard verpakt in een eigen Sonny’s Inc. jasje met geheel nieuwe arrangementen! Denk bijvoorbeeld aan Too Hot van Kool & the Gang maar ook het zeer verrassende Bella Maria de mi alma (die wij getipt kregen door onze gitarist Job Kaihatu).Trots zijn wij op het eigen arrangement van Silencio van David Bisbal.Verdere nummers die gehoord moeten worden: Don’t let me be lonely van James Taylor en mijn lievelingsnummer I’ll be here for you van Al Jarreau. Maar liefst 14 stukken waarvan het laatste Recipe for making love uitgevoerd met de small big band.

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG