MAMBO ITALIANO

Het ontstaan van Mambo Italiano

Mambo Italiano is een klassieker die in 1953 geschreven werd door Bob Merrill en destijds gezongen werd door Rosemary Clooney. Het aardige verhaal achter het liedje is dat Bob Merril het schreef onder druk van een deadline. Haastig werd het liedje geschreven op een servet in een Italiaans restaurant in New York.

Het liedje werd vervolgens doorgebeld naar de studio, de melodie,ritme en tekst werd telefonisch doorgegeven aan een studio pianist die onder leiding stond van producer Mitch Miller. Mambo Italiano werd een grote hit voor Rosemary Clooney, zij behaalde nr.10 op de United States charts en in de Britse charts stond zij in 1955 op nr.1

Sonny’s Inc. heeft Mambo Italiano in een leuk eigentijds jasje gegoten, het nummer is zomers en vrolijk en enorm aanstekelijk…… Sonny’s Inc. is weer klaar voor de zomer 2011 …… Let’s Mambo !!!!

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG