Afscheidsfeest in Pieterskerk Leiden

Professor Edo internist in het LUMC neemt afscheid

 

Op 03 december speelde Sonny’s Inc. in de Pieterskerk te Leiden.Professor Edo internist in het LUMC te Leiden nam afscheid van het ziekenhuis en dat moest groots gevierd worden. De opdracht die Sonny’s Inc. kreeg was om het geluid zo goed mogelijk in de hand te houden omdat er niet meer dan 90 DB geproduceerd mocht worden.

Wij stonden met de grote formatie inclusief onze Angels, dus het was een behoorlijke klus om aan deze wensen tegemoet te komen. Wij besloten om met elektronische drums te gaan spelen (Roland V-drums)

Het aardige van de Roland V-drums is natuurlijk dat er akoestisch geen geluid te horen is en daarmee bij uitstek geschikt om in zeer galmachtige ruimtes te spelen. De overige leden spelen allemaal met in-ear monitors, er was dus op het podium absoluut geen geluid.

In de zeer moeilijke akoestiek van de Pieterskerk waren wij in staat om een fantastisch geluid neer te zetten.De gasten spraken over een geweldige avond en we ging tevreden naar huis.We love V-DRUMS !!!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG