A Fish Named Fred by Sonny’s Inc.

Sonny’s Inc. produceert lounge album A Fish Named Fred

Het jaar 2012 bracht ons mooie projecten één van die projecten is het Sonny’s Inc. lounge album van het kledingmerk “A Fish Named Fred” die we mochten produceren.

Na maandenlang in de studio te hebben gezeten was het resultaat daar, we zijn er erg blij mee. Elke kledingzaak die het merk A Fish Named Fred verkoopt draait de CD en klanten worden bij aankoop van een “A Fish Named Fred” product gefêteerd op een lounge CD van Sonny’s Inc.Het is een totaal ander geluid dan dat we live laten horen maar het was een feest om dit album te produceren. Mocht je kleine stukjes willen horen of wil je het album downloaden ga dan naar Itunes. https://itunes.apple.com/us/album/a-fish-named-fred/id553858674 Kijk voor de aardigheid ook eens op de website van AFNF erg leuke en hippe kleding http://www.afishnamedfred.com

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG