“Bling Bling” feest voor Wegter

Wegter

Op 08 april speelde Sonny’s Inc. in Bentelo voor de Firma Wegter B.V. uit Hengelo, een leuk bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van woonconcepten in vele stijlen en smaken, van landelijk tot modern.

Zij weten als geen ander wat nodig is om warmte en sfeer in huis te brengen: mooie serviezen, stijlvol textiel, accessoires en meubelen. Wegter biedt een totaalpakket van kennis en specialismen, van conceptontwikkeling en productie tot sales en marketing. De enthousiaste medewerkers vierden feest in: ” De Rustende Jager” te Bentelo.

Het thema op deze avond was: “Bling Bling”, iedereen had zich dan ook fraai uitgedost. De partygangers kenden ons van het Nationaal Songfestival, het ging los op de dansvloer toen wij ons Songfestival lied: “Wawakilele” inzetten. Wij hebben een bijzonder leuke avond gehad in Bentelo.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG