Entree Awards 2018

Megaparty met: Sonny’s Inc. Glennis Grace en DJ Valentine.

Op 27 november 2017 speelde Sonny’s Inc. op het prestigieuze gala Entree Awards. Wat was het een geweldig georganiseerd event. Het evenement vond plaats op een nieuwe, bijzondere locatie: Theater Amsterdam. De Entree Awards werden dit jaar in geheel nieuwe stijl georganiseerd. Een vakjury, bestaande uit 10 vooraanstaande hospitalityprofessionals, beoordeelden de 55 meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. In 13 categorieën werden de felbegeerde horecaprijzen uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers, -bedrijven en bartender

Na het officiële gedeelte dat gepresenteerd werd door Ruben Nicolai barstte het feest los in de aangrenzende hal waar de gasten konden genieten van heerlijk drankjes en gerechtjes. Op de dansvloer werd het een megaparty met: Sonny’s Inc. Glennis Grace en DJ Valentine.

entree awads

Entree awards

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG