25-jarig jubileum Rene en Jannet Valkhof

Themafeest a “touch of Wicked” (Harry Potter)

Jubileum in Nijenrode met Sonnys inc.Op 03 november 2011 speelde Sonny’s Inc. op de geweldige party van het leuke stel Rene en Jannet Valkhof.

Het 25-jarig jubileum van het huwelijk werd uitbundig gevierd in het koetshuis van universiteit Nijenrode te Breukelen. Het thema op de avond was a “touch of Wicked” (Harry Potter) en iedereen had daar trouw gehoor aan gegeven. De binnenkomst was al magisch en deed je echt denken aan een van de episodes op Zweinstein van Harry Potter.

De gasten die stijlvol gekleed waren in smoking met toverhoed en zwarte capes in de juiste entourage deed de verbeelding spreken.

Dan de lange prachtige gedekte tafels met daarop het menu op perkament weergegeven, kortom over de kleinste details was nagedacht en iedereen had zin in een party .

De avond begon direct met swingen en de dansvloer was direct gevuld met dansende en jubelende gasten. Het was werkelijke magie tussen Sonny’s Inc. en de gasten, het werd een klapper van een partij met veel gekkigheid. Vol goede energie gingen wij huiswaarts en mijmerden nog na over het geweldige succes van de avond, wat is het toch heerlijk als je mensen echt blij kan maken!

Audio-alert2

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG