25-jarig jubileum in Breda met Sonny’s Inc.

Brabantse nachten zijn lang….. en zo gaaf!

Op zaterdag 08 september speelde Sonny’s Inc. in Breda. Het feest werd gehouden in een prachtig huis met dito tuin. Een reusachtige stretchtent, met een fraai lichtplaatje zowel in de tent als in de tuin zorgde voor een unieke sfeer. Hoe leuk dat we na 25 jaar bij dit sympathieke bruidspaar terug mochten komen.

Zij wilden het feest van toen nog eens overdoen. Wat ons betreft is dat zeer gelukt. Niet in de laatste plaats door het enthousiasme van de gasten kreeg de band vleugels. Jong en oud genoot van het diverse repertoire. Zoonlief speelde, op zijn gitaar het nummer “Knocking on a heavens door” mee met de band. Kippenvel! De grote glimlach van de trotse ouders zullen wij ons nog lang herinneren. Dank lief bruidspaar en graag tot over 25 jaar! Brabantse nachten zijn lang….. en zo gaaf!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG