‘Sonny’s Inc. Live in Laren’ viert dubbel feest!

Dit jaar viert de entertainmentband Sonny’s Inc. een dubbel jubileum. En u kunt er bij zijn!

De band bestaat dit jaar 25 jaar, maar ook het traditionele live concert ‘Sonny’s Inc. Live in Laren’ wordt dit jaar alweer voor de 10e keer georganiseerd. De aimabele leadzanger Sonny Hoogwerf en zijn band zijn al lang niet meer uit de regionale- en landelijke evenementenagenda’s weg te denken en kijken er naar uit om dit bijzondere jaar samen met u te vieren!

Zaterdagavond 29 Augustus

Op zaterdagavond 29 augustus a.s. barst het jubileumconcert ‘Sonny’s Inc. Live in Laren’ los op Plein 1945 in Laren. Ook dit jaar zullen er naar verwachting weer duizenden muziekliefhebbers genieten van de band die al 25 jaar lang aan de top van de Nederlandse entertainmentscène staat. De succesvolle formatie zal dit jaar wederom uitpakken met Sonny’s Angels, een grote blazerssectie, percussionisten, showdansers en een spectaculaire licht- en videoshow. Natuurlijk zal ook DJ Vince niet ontbreken! Alle grote internationale hits uit de jaren ‘70 tot heden zullen de revue weer passeren. Wedden dat u niet stil kunt blijven staan!?

Naast de muzikale invulling was de band, samen met NoName Events, de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de volledige productie van het concert. Het podium, het geluid, licht, de videoprojecties en de muzikale show. Maar ook de drank- en etensvoorzieningen, inrichting van de VIP faciliteiten, kassa’s, toiletten, beveiliging en al het personeel werden vanaf het eerste moment voor eigen rekening en risico van de organisatie verzorgd.

Entreetickets

Het nieuwe evenementenbeleid van de gemeente Laren vraagt, bij organisatie van omvangrijke evenementen als ‘Sonny’s Inc. Live in Laren’, om extra uitgaven en investeringen op het gebied van o.a. veiligheid en logistiek. Om bovendien de beheersbaarheid van de bezoekersstromen te vergroten en de mogelijke extra risico´s van de organisatie van een dergelijk groot evenement te verkleinen is ervoor gekozen om dit jaar vooraf entreetickets te verkopen à € 15,00 per persoon.

Hans Dulfer & Band

In tegenstelling tot andere jaren zal er op het terrein (buiten de consumpties) geen geld meer worden gevraagd voor toiletvoorzieningen en/of de afname van glaswerk. Om het jubileum extra kracht bij te zetten heeft de organisatie ook gemeend om dit jaar iets extra’s te bieden. Het management van de band heeft daarom aangekondigd een optreden van de internationaal bekende saxofonist Hans Dulfer en zijn voltallige band aan het programma toe te voegen.

Jubileumeditie vol=vol

De verkoop van de tickets is vanaf heden van start gegaan. De verkoop verloopt via het online ticketplatform www.ticketpoint.nl of via de link op www.sonnysinc.nl. Helaas geldt voor deze jubileumeditie ‘vol=vol. Wees er dus snel bij!

Voor nadere informatie over het jubileumconcert kunt u de speciale jubileumwebsite bezoeken: www.lekkergoois.nl.

Sonny’s Inc. Live in Laren 2014: https://www.youtube.com/watch?v=xBpmk30bxGM

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG