Yellow Hive Schittert: Een Topavond met Sonny’s Inc. bij Het Kompas

Klaar voor een onvergetelijke avond die je nog lang bij zal blijven?

Dat hebben we zeker ervaren op 11 april, toen Sonny’s Inc. het dak eraf speelde bij het dynamische bedrijfsevenement van Yellow Hive in restaurant Kompas te Loosdrecht. Gelegen aan de schilderachtige Oud Loosdrechtse dijk, biedt Kompas niet alleen een adembenemend uitzicht op het water, maar ook een culinaire ervaring die je smaakpapillen doet dansen.

Met meer dan 500 gasten die genoten van de topkeuken en voortreffelijke wijnen, was de sfeer op en top feestelijk!
Het personeel van Kompas, bekend om hun uitstekende service en gastvrijheid, zorgde ervoor dat elk detail perfect was. Van de sfeervolle aankleding tot het sprankelende podium, alles was tot in de puntjes verzorgd. Het is geen wonder dat Kompas snel naam maakt als dé plek in Loosdrecht waar je moet zijn, bekend om zijn charmante ambiance in een gezellig haventje.

Niet te vergeten, de muziek die we mochten verzorgen! Of we nu spelen met de Crooners of speciale gasten verwelkomen, ons doel is altijd om een onvergetelijke show neer te zetten. Zorg ervoor dat je onze agenda, evenals die van Het Kompas, in de gaten houdt voor meer betoverende avonden vol muziek.

Wij willen het Kompas hartelijk bedanken voor de fantastische verzorging van ons, de artiesten en muzikanten. Het was een avond om niet te vergeten – vol dans, vrolijkheid en leven! #EventHighlight #LoosdrechtKompas #SonnysIncLive

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG