Landgoed de Salentein

Een Sprookjeshuwelijk bij Landgoed de Salentein met Sonny’s Inc.

Locatie: Landgoed de Salentein
Op een schitterende lentedag, vrijdag 19 april 2024, toverde Sonny’s Inc. het luxe huwelijksfeest van het echtpaar Bader om tot een waar sprookje op het betoverende Landgoed de Salentein. Dit prachtige landgoed, bekend om zijn idyllische, parkachtige setting, is de droomlocatie voor elk huwelijksfeest. Met zijn historische allure en adembenemende natuur is de Salentein een plaats waar liefdesverhalen tot leven komen en onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd.

Muzikale Magie door Sonny’s Inc.
Sonny’s Inc., geen onbekende op deze locatie, heeft wederom bewezen de perfecte sfeermaker te zijn. De band zorgde voor een avond vol muziek en dans, waarbij alle familieleden en vrienden samenkwamen op de dansvloer. De sfeer was buitengewoon vrolijk en het bruidspaar straalde van geluk. Zij en de gasten waren unaniem: Sonny’s Inc. was de kers op de taart van hun huwelijksdag!

Onze Passie voor Bruiloften
Wij genieten intens van de prachtige sferen die hangen op elk bruiloftsfeest. Of het nu gaat om een grootschalig event of een intieme viering, wij halen altijd het onderste uit de kan om de juiste snaar te raken en een onvergetelijke indruk achter te laten. Elk huwelijk verdient een speciaal tintje en wij zijn trots dat we keer op keer worden vertrouwd om deze prachtige momenten nog mooier te maken.

Volg Sonny’s Inc.
Volg ons voor meer betoverende avonden met Sonny’s Inc., waar we liefde, muziek en magie samenbrengen om jouw speciale dag onvergetelijk te maken. Want bij Sonny’s Inc. geloven we dat muziek het hart is van elk feest!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG