Brodshoes viert feest

 Schitterende Avond bij Brodshoes met Sonny’s Inc.


Op zaterdag 20 april 2024, vierde Sonny’s Inc. een bijzondere avond in het sfeervolle Brodshoes te Rijssen. We waren er om de 60ste verjaardag van Hetty te vieren een inspirerende dame en ondernemer uit de modewereld.

Het Brodshoes, bekend om zijn gezellige en warme sfeer, was de perfecte setting voor deze feestelijke gelegenheid. De  locatie, gecombineerd met onze muziek, creëerde een avond die niemand snel zal vergeten.

Op speciaal verzoek speelde Sonny’s Inc. vele klassiekers, waardoor de dansvloer de hele avond vol was. Er werd gedanst, gelachen en volop gevierd, een echte getuigenis van hoe muziek mensen samenbrengt op de meest speciale momenten.

We zijn dankbaar dat we deel mochten uitmaken van deze prachtige viering en we kijken uit naar meer magische avonden zoals deze. Bij Sonny’s Inc. draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen met muziek die recht uit het hart komt.

#Sonny’sInc #Verjaardagsfeest #BrodshoesRijssen #LiveMuziek #DansenDeHeleNacht #Feestvreugde #MuzikaleKlassiekers

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG