Koningsnacht Het Oude Raadhuis Eemnes

Wat een onvergetelijke Koningsnacht bij het Het Oude Raadhuis Eemnes met Sonny’s Inc.

Op Koningsnacht 26-04 hebben wij een traditie voortgezet en het was fenomenaal. Het plein stond vol met feestgangers die volledig uit hun bol gingen. Ondanks een klein buitje, kon niets de pret drukken.

De avond was prachtig en de sfeer zacht. Het was fantastisch om zoveel bekende gezichten uit Laren, Blaricum, Eemnes, en omstreken te zien. We begonnen om 20:00 uur en de sfeer zat er direct goed in. De avond ontwikkelde zich tot een bijzonder swingende gebeurtenis, gevuld met louter vrolijke mensen die klaar waren voor een topfeest van Sonny’s Inc.

Deze avond deed denken aan onze legendarische optredens op de Brink in Laren, wat altijd als onze thuisbasis heeft gevoeld. We speelden tot ruim na middernacht en wat was het geweldig! Ook de mix van jong en oud was prachtig om te zien; iedereen genoot van de perfecte sociale cohesie.

Een speciaal dankjewel aan iedereen voor de geweldige aanwezigheid en aan het fantastische team van het Oude Raadhuis. Volgens de mooie traditie, zijn wij er volgend jaar zeker weer bij!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG