Monumentale Viering van 75 jaar Feadship en 175 jaar Royal van Lent

75 jaar Feadship en 175 jaar Royal van Lent

Een Meesterwerk van Jachtbouw

In de betoverende wereld van luxueuze jachtbouw, waar elegantie en vakmanschap samenkomen, speelt Feadship uit Nederland een vooraanstaande rol. Recentelijk markeerde een bijzondere gebeurtenis zowel de voltooiing van een groot kostbaar jacht in Nederland vervaardigd als de viering van 175 jaar vakmanschap bij Royal Van Lent Shipyard, onderdeel van Feadship.

Op een stralende vrijdag, 3 mei, veranderde de dock van Feadship tot een spektakel van feest en muziek ter ere van deze mijlpaal. De lancering van het jacht was logistiek een hele uitdaging, maar werd een schitterende combinatie van muziek, kunst en luxe.

The Loveboat Dance

De avond begon met een optreden van geluidenkunstenaar Niek Boes een goede vriend en vaste gast op vele evenementen. Hij opende het feest en de ceremonie van de lancering op een manier die het publiek direct in vervoering bracht. Naadloos nam Sonny’s Inc. het over, en opende het dansfeest met “The Loveboat” – een toepasselijk en creatief gekozen nummer voor de gelegenheid.

175 Jaar Royal Van Lent

Het jacht zelf, een meesterwerk van ontwerp en engineering, diende als het podium voor de avond. Dit maakte het tot het kostbaarste podium waarop Sonny’s Inc. ooit had opgetreden.
De exclusiviteit van het evenement was duidelijk: terwijl de artiesten schitterden, was er een strikte privacy en geheimhouding over de details van het jacht, waardoor helaas geen foto’s gedeeld mochten worden.
Dit unieke evenement was niet alleen een viering van een nieuw jacht maar ook van 175 jaar uitmuntendheid bij Royal Van Lent Shipyard.

Art of Performance

Het was een eer voor iedereen die betrokken was—van de organisatoren en artiesten tot de toeleveranciers en de crew—om deel uit te maken van deze onvergetelijke Art of Performance. Het was een avond die de toewijding en het vakmanschap van Feadship en alle betrokken partijen eerde, en een duidelijke herinnering aan waarom Feadship wereldwijd als een leider in de jachtbouw wordt beschouwd.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG