Huwelijksfeest in De Lambertuskerk

 Een Onvergetelijk Huwelijksfeest in De Lambertuskerk te Beers!

Op zaterdag 18 mei had Sonny’s Inc. de eer om te spelen in de prachtige Lambertuskerk in Beers. Het was een onvergetelijke avond waar kosten noch moeite gespaard waren om van het huwelijksfeest van Max en Manuela Genevace een groot succes te maken. Via Lukassen Produkties hebben wij bijgedragen aan een geweldige avond waar alles op rolletjes liep.

Het hoogtepunt van de avond was het afscheid van het bruidspaar in een grote kring, terwijl wij het nummer “The Message is Love” speelden. Het was een heerlijk feest vol liefde en vreugde!

De Lambertuskerk in Beers is een echte aanrader voor huwelijksfeesten en kleinere evenementen. Onder de deskundige leiding van Jan Hendrix biedt deze locatie een unieke en sfeervolle ambiance die elke gelegenheid speciaal maakt. De historische charme van de kerk, gecombineerd met moderne faciliteiten en een uitstekende organisatie, zorgt ervoor dat elk evenement hier een succes wordt.

Of je nu een intieme ceremonie of een feestelijk evenement plant, de Lambertuskerk is de perfecte plek om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Dank aan iedereen die deze avond zo bijzonder heeft gemaakt!

#Sonny’sInc #Lambertuskerk #Beers #Huwelijksfeest #Unforgettable #EventVenue #Love #Music #JanHendrix #LukassenProdukties

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG