Archipel feest Bylei

Sonny’s Inc. Brengt Tropisch Feest naar Archipel Zorggroep in Eindhoven!

Vrijdagavond 24 mei was een avond om niet snel te vergeten! Sonny’s Inc. mocht optreden voor de medewerkers van de Archipel Zorggroep in Eindhoven, in opdracht van het gerenommeerde evenementenbureau Bylei uit Eindhoven. Bylei, een topbureau dat al jaren zijn sporen verdient in de evenementenwereld, zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was.

Over de Archipel Zorggroep

De Archipel Zorggroep biedt hoogwaardige zorg- en dienstverlening aan ouderen in de regio Eindhoven. Met een breed scala aan zorgopties, van thuiszorg tot verpleeghuiszorg, streeft Archipel ernaar om een veilige en comfortabele omgeving te bieden waarin ouderen kunnen genieten van een hoge kwaliteit van leven.

Een Tropische Avond in Strand365

De locatie voor deze bijzondere avond was Strand365 in Veldhoven, een unieke indoor beachclub die een breed scala aan activiteiten biedt voor zowel zakelijke als particuliere bezoekers. Of je nu een dagje strand plant, op zoek bent naar actieve groepsuitjes, of ideeën zoekt voor indoor activiteiten in Brabant, Strand365 is de ideale plek. Dit prachtige binnenstrand biedt een tropische setting voor allerlei evenementen, van beachsporten tot bedrijfsfeesten en bruiloften.

De zaal was omgetoverd tot een tropisch paradijs. De medewerkers van Archipel, voor het grootste deel bestaande uit dames, gingen helemaal los op onze muziek. We speelden vele latin songs die perfect pasten bij de zomerse sfeer van de avond.

Zjon en Sandy Goes Hollywood

Het thema van de avond was “Zjon (Zon) en Sandy (Zand) Goes Hollywood”, en het was de hele avond een groot feest. Hulde aan Bylei voor de perfecte organisatie. Het was een avond vol dans, plezier en zomerse vibes. We kijken uit naar het volgende Brabantse spektakel!

Bedankt aan iedereen die erbij was en vooral aan de medewerkers van Archipel Zorggroep voor hun enthousiasme. Tot de volgende keer!
Foto: KLEURSTOF

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG