Alexandra’s Soulful Sixty Party

 Sonny’s Inc. Rockt Alexandra’s Soulful Sixty Party!

Een Betoverende Avond

Op zaterdag 8 juni 2024 had Sonny’s Inc. de geweldige eer om op te treden op het grote verjaardagsfeest van mevrouw Alexandra Boot, die 60 jaar werd! Het evenement, vond plaats in de betoverende tuin van de familie Boot, prachtig verlicht door onze technische partners, Expressive.

Een Feestelijke Ontvangst

Onder het thema “Alexandra’s Soulful Sixty Party” werden ongeveer 250 gasten hartelijk verwelkomd in een tuin die was omgetoverd tot een stijlvolle club. Met schitterende bloemperken, elegante decoraties en topcatering door de beroemde chef Rien Persma, was het een avond om nooit te vergeten. Rien verrukte iedereen met meer dan twaalf voortreffelijke gerechten, wat de perfecte toon zette voor de avond.

De Sfeer Zet In

De festiviteiten begonnen met een DJ die de sfeer neerzette, en om 20:30 uur betrad Sonny’s Inc. het podium. Onze swingende muziek tilde de sfeer direct naar een hoger niveau, waardoor Alexandra en haar gasten, inclusief bekende gezichten uit Wassenaar en zelfs koninklijk bezoek, de hele avond dansten.

Spectaculaire Show

Na onze eerste set werd de nachtelijke hemel verlicht met een spectaculaire vuurwerkshow en een eclips, die deed denken aan de prachtige stranden van Thailand. Het feest ging verder met een spannende tape show van een half uur door Edsilia Rombly, gevolgd door meer dans en plezier.

De Nachtelijke Snack en Afsluiting

Toen de klok middernacht sloeg, genoten de gasten van een heerlijke snack voordat we terugkeerden naar het podium voor ons afsluitende power-packed optreden. De energie was elektrisch terwijl we de swingendste nummers speelden, en de familie voegde zich bij ons op het podium, wat onvergetelijke momenten creëerde. Speciale dank aan Thijmen, de zoon van Alexandra, wiens lied iedereen samenbracht in een ontroerend eerbetoon.

Een Viering van Leven en Liefde

Deze avond was meer dan alleen een optreden; het was een viering van leven en liefde. Bedankt, Alexandra, dat we deel mochten uitmaken van jouw onvergetelijke mijlpaal. Dit evenement zal de boeken ingaan als een van de meest succesvolle en memorabele optredens voor Sonny’s Inc.!

Dank aan DJ Charles

Een speciale dank aan DJ Charles voor het boeken van Sonny’s Inc. en het helpen creëren van zo’n magische avond.

Blijf op de hoogte voor meer updates en spannende evenementen! ✨

#SonnysInc #AlexandrasSoulfulSixty #LiveMuziek #OnvergetelijkeAvonden #Viering #LiveOptreden #MemorabeleMomenten #FeestTijd

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG