Top ondernemer Ronald Onink viert feest met Sonny’s Inc.

Party in Da Peco Heerlen

Op 10 juni hadden wij de eer om op te treden op de zestigste verjaardag van de Brabantse superondernemer de heer Ronald Onink. Dhr Onink is de oprichter van SRP Zuid BV in Best, een bedrijf gespecialiseerd in besturingstechniek en verdeelinrichtingen tot 8.000 ampère.

Locatie en Formatie

In het kleine, exclusieve Italiaanse restaurant Da Peco in Heerlen speelden wij met onze Lite formatie, bestaande uit vijf musici.

Start van de Avond

De avond begon met een prachtige video over het leven van de heer Onink, gevolgd door een gezellige borrel. De gasten namen plaats aan tafel om te genieten van de exquise gerechten van Da Peco – het ene gerecht was nog lekkerder dan het andere! Ook wij voelden ons als gasten en genoten op uitnodiging van onze opdrachtgever mee van het diner.

Feestelijke Sfeer

Tijdens de verschillende gangen werd er gefeest en genoten van onze muziek. In het begin was de sfeer rustig, maar al snel werd het zeer swingend en veranderde het in een gigantische party. De sfeer was zo goed dat het feest op de avond verlengd werd en dat we zelfs gevraagd werden om een extra uur door te spelen!

Dankwoord en Vooruitblik

Wij danken de heer Onink voor het geweldige ontvangst en de uitstekende verzorging van onze musici. Het was een topavond in Heerlen! We kijken nu al uit naar het volgende grote bedrijfsfeest van dhr Onink in september, waar we weer zullen optreden met de volledige bezetting van Sonny’s Inc. voor een groot gezelschap.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG