Bedrijfsfeest Twynstra & Gudde

Bedrijfsfeest Twynstra & Gudde: Een Kleurrijk Festival in het Lingebos

Op donderdag 13 juni beleefden de medewerkers van Twynstra & Gudde een onvergetelijke avond tijdens hun bedrijfsfeest, georganiseerd door Mans Events. Het feest vond plaats op het prachtige recreatieterrein van Lingebos in Vuren, een bekende evenementenlocatie in de regio. Het Lingebos biedt een idyllische setting voor diverse evenementen, van festivals tot bedrijfsfeesten, met uitgestrekte groene velden en uitstekende faciliteiten.

Kleurijk…60 jaar impact op morgen

Het thema van het feest, “Kleurijk…60 jaar impact op morgen,” weerspiegelde de rijke geschiedenis en de vooruitstrevende visie van Twynstra & Gudde. Met 375 medewerkers in verschillende adviesgroepen en ondersteuning, en een strategisch partnership met Cordence Worldwide, is Twynstra & Gudde een toonaangevend adviesbureau met wereldwijde invloed.

Festival in Open Air

Het feest was opgezet als een openluchtfestival dat twee dagen duurde en zat boordevol activiteiten. Het hoogtepunt van de eerste dag was het optreden van Sonny’s Inc. om 20.15 uur. Wij speelden in een grote circustent met een mooi podium. De muziek en de enthousiaste reacties van de medewerkers zorgden voor een magische sfeer. De avond werd nog specialer met een verrassingsoptreden van Dries Roelvink, die een half uur lang het publiek wist te vermaken.

Een Onvergetelijke Avond

Het festival in het Lingebos was een groot succes. De medewerkers gingen volledig uit hun dak en scandeerden luidkeels “we want more” aan het einde van de avond. De goede sfeer en de magische ambiance zorgden voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Sonny’s Inc. voor de Tweede Keer Succesvol bij Twynstra & Gudde

Het was voor Sonny’s Inc. de tweede keer dat zij met succes mochten spelen voor dit mooie bedrijf. Het wederom enthousiaste ontvangst door de medewerkers bevestigde de bijzondere band tussen de band en Twynstra & Gudde.

Over Lingebos als Evenemententerrein

Het Lingebos is een veelzijdige evenementenlocatie die perfect is voor zowel grote als kleine bijeenkomsten. Met zijn natuurlijke schoonheid en uitgebreide faciliteiten biedt het een unieke setting voor festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere speciale gelegenheden. De combinatie van rust, ruimte en de mogelijkheid om evenementen op maat te organiseren, maakt het Lingebos een favoriete keuze voor veel bedrijven en particulieren.

Twynstra & Gudde kijkt terug op een zeer geslaagd festival en bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan deze bijzondere dag. Zij kijken uit naar de volgende 60 jaar vol impact en inspiratie.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG