Huwelijksfeest Dikke Torentje van Eemnes

Magische Momenten: Sonny’s Inc. Viert de Liefde van Lester en Daphne

Tijdens het adembenemende huwelijksfeest van Lester en Daphne, verzorgd door Sonny’s Inc., vond er een bijzonder moment plaats in het sprookjesachtige Dikke Torentje van Eemnes. Dit evenement highlight de reden waarom het Dikke Torentje recent is bekroond als de beste toptrouwlocatie van 2024, een titel die de locatie eer aan doet met zijn unieke ambiance en historische schoonheid.

Een Avond van Elegante Gastronomie

De avond begon met een elegant diner waarbij de genodigden aan lange tafels genoten van exquise gerechten. De warme sfeer binnen het Dikke Torentje zorgde voor een intieme en onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Technische Perfectie in Recordtijd

De technici van Sonny’s Inc. stonden voor een uitdagende taak: het podium en de technische voorzieningen moesten in een minimale tijd opgebouwd worden om de avond naadloos over te laten gaan in een swingend feest. Dankzij een geweldige inzet en extra veel personeel, is deze opgave met vlag en wimpel volbracht.

Een Tijdelijke Verplaatsing vol Lekkernijen

Voor een kort moment werden de gasten naar de glazen oranjerie geleid, waar zij wederom verwend werden met allerlei lekkernijen. Dit gaf het team de kans om de zaal in recordtempo om te bouwen voor het avondfeest. Toen de zaal gereed was, keerden de gasten terug en werden ze verwelkomd in een totaal getransformeerde ruimte, klaar voor een avond vol feestelijkheden.

Een Onvergetelijke Entrée en Feestavond

De entree van het bruidspaar op het nummer “Brand New Day” van Sonny’s Inc. was het startsein voor een onvergetelijke avond. Zowel Daphne in haar schitterende jurk als Lester, piekfijn in pak, straalden van geluk. De bekende klanken van Sonny’s Inc. zorgden ervoor dat de sfeer er meteen goed in zat, een feest der herkenning voor velen die ons al kenden van eerdere evenementen.

Een Emotionele Afsluiting

De avond bereikte een emotioneel hoogtepunt toen het bruidspaar, omringd door al hun dierbaren, centraal stond tijdens het nummer “Angels” van Robbie Williams. Dit zorgde voor een krachtig en ontroerend slot van een magische dag.

Een Boodschap van Trots en Dankbaarheid

Sonny’s Inc. is trots om onderdeel te zijn geweest van deze prachtige viering in het Dikke Torentje van Eemnes, en feliciteert de locatie en het vakbekwaam personeel met het behalen van de titel als beste toptrouwlocatie van 2024. 

Voor meer details over onze optredens en de ervaringen die wij bieden, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken en ons te volgen op social media. Met Sonny’s Inc. wordt elk evenement een memorabel moment. www.sonnysinc.nl

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG