Heropening NBC 08 maart 2024

We’re Still Standing: Sonny’s Inc. Markeert de Glorieuze Heropening van het NBC

Wat een fantastische avond was het bij de heropening van het NBC Business Center in Nieuwegein op 8 maart! Na een periode van herstel vanwege brandschade, heeft het NBC zijn deuren opnieuw geopend, en hoe! Met een spectaculaire show, aangevoerd door Sonny’s Inc., werd het startsein gegeven voor een nieuw tijdperk. Het was een eer om dit evenement met het toepasselijke ‘We’re Still Standing’ te mogen openen, een speciale bewerking van Elton John’s ‘I’m Still Standing’, wat perfect de veerkracht en doorzettingsvermogen van het NBC en iedereen die erbij betrokken is, symboliseert.

Een Spectaculaire Vertoning

De avond was gevuld met ongelooflijke 3D visuals, rook, vuur en een spectaculair lichtspel, met de voltallige crew van het NBC op het podium. Dit alles ten overstaan van vele belangrijke opdrachtgevers en bekenden uit de eventindustrie. Het was duidelijk: er is hard gewerkt om deze avond tot een onvergetelijke heropening te maken.

Inspirerende Woorden en Voortreffelijke Catering

Na de opening volgde een inspirerend woordje van Justin van Hooijdonk, de eigenaar van het NBC, waarna Sonny’s Inc. zich snel naar het tweede podium verplaatste om daar een twee uur durend optreden te geven. Ondertussen genoten de gasten van een voortreffelijke catering, waarbij werkelijk aan alles was gedacht. De locatie zelf is adembenemend; van de kleurstellingen tot het interieur, alles is van topkwaliteit. Het was een voorrecht om onderdeel te mogen zijn van deze speciale gelegenheid.

Jarenlange Samenwerking en Mooie Outfits

Al jaren is het NBC een trouwe opdrachtgever van Sonny’s Inc., en het is elke keer weer een feest om op deze prachtige locatie te mogen spelen. Speciale dank gaat uit naar ‘A Fish Named Fred’ voor het stijlvol aankleden van Sonny’s Inc. voor deze gelegenheid. We hebben veel complimenten mogen ontvangen over onze outfits, wat de avond extra bijzonder maakte.

Een Toast op de Toekomst

Wij willen het NBC van harte feliciteren met hun heropening op 8 maart en proosten op de vele prachtige events die nog mogen komen.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG